Club van 100

Waarom de club van 100?

Utrecht Vintage is in feite een heel kleine op zichzelf staande vereniging, op dit moment bestaande uit de 20 teamleden. Wij zijn geen onderdeel van IJshockey Club Utrecht. Gezien de achtergrond en onze oorsprong zijn wij wel een unieke vereniging met veel historische en misschien ook wel emotionele waarde voor het Utrechtse IJshockey. Door de geringe omvang heeft deze vereniging een zeer beperkt financieel draagvlak en dat is een groot risico voor het voortbestaan. Er zijn ieder jaar veel kosten te dekken zoals ijstijd, shirts, pucks, wedstrijden, etc. welke grotendeels door de mannen van Utrecht Vintage zelf bekostigd moeten worden.

Wat is de club van 100

De club van 100 bestaat uit mensen die Utrecht Vintage een warm hart toedragen en dit met een kleine financiële bijdrage willen onderstrepen. Hiermee helpen ze de oud ijshockeyers om nog een aantal jaren op het ijs te staan. De huidige lijst met leden van de Club van 100 vind je hier

Hoe steunt de club van 100 Utrecht Vintage

We houden deze vorm van support bewust zo laagdrempelig mogelijk. De vereniging hoeft geen kapitaal op te bouwen maar moet gewoon kosten dekkend zijn. Ieder lid van de club van 100 verplicht zichzelf om per maand een financiële bijdrage te leveren van 2,50 .
Dit kan middels een maandelijkse overschrijving op de rekening van Utrecht Vintage (NL32INGB0006878878) zolang hij/zij lid is van de club van 100. Dat merkt niemand in zijn portemonnee. Dit kan het best middels automatische overschrijving geregeld worden.
Als men dit te veel rompslomp vindt kan natuurlijk ook gekozen worden voor 7,50 per kwartaal of 15 per half jaar. Uiteindelijk brengt de club van 100 op die manier 3000 euro op voor Utrecht Vintage. Het lidmaatschap geldt voor een jaar en kan ieder jaar opgezegd worden.

Sponsors en de club van 100

Het verschil tussen sponsors en de club van 100 is dat wij bij sponsors denken aan bedrijven die Utrecht Vintage steunen en waar wij dan bijvoorbeeld reclame voor maken. En bij de club van 100 denken we meer aan particulieren, vrienden, familieleden en supporters die ons vanuit hun betrokkenheid willen steunen.

Wat krijgen de leden van de club van 100 ervoor terug

Er staat zeker iets tegenover en we zijn nog aan het onderzoeken hoe we de lijst nog verder kunnen uitbreiden. In ieder geval:

  • een vermelding op de website op de pagina van “Utrecht Vintage Club van 100”
  • korting op producten en diensten van de sponsors van Utrecht Vintage
  • uitnodiging voor wedstrijden en toernooien
  • uitnodigingen voor eventuele evenementen welke Utrecht Vintage organiseert

Klik hier om je aan te melden bij de Club van 100