Noud van Vlodrop

Natuurlijk mag Noud niet ontbreken op onze Wall of Fame. We hebben zoveel te danken aan de verzorgende handen van onze toegewijde medisch begeleider. En met de term “begeleider” plaatsen we hem feitelijk al te veel buiten het team. Wat ons betreft is Noud geen “begeleider” maar gewoon een van de leden van de harde kern, en dus ook van Utrecht Vintage.

We hebben al een keer aandacht aan onze vriend Noud besteed op de Facebook pagina en dit hebben we hieronder nogmaals geplaatst.

 

…. en allemaal de groeten van Noud

Noud van Vlodrop

Tijdens een bezoekje van Hans en Carry bij Noud is deze foto genomen.

Welke Utrechtse oud-ijshockeyer heeft nou niet ooit op de massagetafel bij Noud gelegen?

Afgelopen vrijdag zochten Hans Roelofsen en Carry Beekink hem thuis op om eens te kijken hoe het met Noud gaat.
Waarschijnlijk is Noud door de jaren heen een van de langst toegewijde persoonlijkheden rond het eerste team van Utrecht geweest. Spelers kwamen….en gingen….Noud bleef.
Ook in de roemruchte tijd van Utrecht Vintage, dat toen Rheem Racers heette, was Noud de medisch verzorger/begeleider die zijn handen vol had aan het soepel houden van kuiten billen en schouders. Gewapend met een Puma sporttas met daarin een scala aan zalfjes, bandages en andere welriekende attributen wist hij iedere jonge Utrechtse speler ongeacht de omvang van de blessure, weer snel het ijs op te krijgen. Noud was altijd ruim voor de trainingen en wedstrijden aanwezig. Hij kwam binnen, trok zijn witte jas met korte mouwen aan, schakelde het infrarood straalkacheltje boven de massagetafel in en begon met het kneden en verbinden. Weldra geurde het tot op de gang naar menthol en eucalyptus. Na een behandeling van Noud waren de “probleem spieren” goed opgewarmd en gloeide ze als een houtkooltje op de barbecue. We willen niet weten hoeveel vrijblijvende uurtjes Noud met passie aan ijshockey heeft besteed maar we zijn hem nog steeds zeer dankbaar voor alle begeleiding.

Hoewel Noud niet met Utrecht Vintage mee is geweest naar Canada, volgt hij met plezier de ontwikkelingen van het team. Hij laat weten dat het goed met hem gaat en hij is voornemens om zeker te komen kijken als er weer een partijtje geijshockeyd gaat worden, naar alle waarschijnlijkheid neemt hij dan ook de beroemde Puma tas mee….. Dus wie weet welke wonderen Noud nog kan verrichten binnen het Utrecht Vintage team.

Hans heeft tijdens het afgelopen bezoekje Noud vast weten te leggen op de gevoelig plaat, met….jawel het beruchte Puma tasje…fantastisch!!